Obliži za razstrupljanje Nova Detox

Učinkoviti obliži za razstrupljanje iz naravnih sestavin, ki nase vežejo škodljive snovi.
Redna cena:
34,60 €
Akcijska cena:
34,60 €
Izdelek ni na zalogi

Na voljo po naročilu

Sestavine: turmalin, lesni bambusov kis, rastlinska vlakna, dekstrin, citosan, vitamin C.

Uporaba: pred namestitvijo obliža je priporočljivo mesto umiti, vendar brez nanašanja krem ali losjonov. To zapira pore na koži, kar zavira proces izločanja strupnin. Odstranimo zaščitno folijo iz obliža. Blazinico namestimo na lepilno stran obliža ter skupaj pritrdimo na stopalo ali katerekoli druge dele telesa (odvisno od namena uporabe) za 8 ur – lahko ponoči ali podnevi. Namestiti ne smemo na odprte rane. Pred spanjem popijemo kozarec vode (najbolje ionizirano – kapljice Alkalife), kar še dodatno pospešuje čiščenje telesa.

Opozorila: sestavine v obližu niso primerne za uživanje. Hranite izven dosega otrok ali živali. Obliže ne nanašamo na odprte rane ali na sluznico. Uporaba obližev se ne priporoča za otroke do 5 leta, nosečnice ali za ljudi, ki so alergični na citosan (školjke).

Proizvajalec: Nova Health Products Ltd, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 10 x 2 obliža.

Obliži za razstrupljanje Nova Detox so popolnoma naravni čistilni obliži. Obliži za razstrupljanje Nova Detox nase vežejo strupnine, težke kovine, maščobo. Čiščenje telesa temelji na naravnem principu delovanja minerala turmalina, ki v kombinaciji z drugimi sestavinami v obližu absorbira strupnine iz telesa. Obliže se najpogosteje prilepi na stopala, vendar pa jih lahko prilepimo tudi na razna druga mesta. Učinek absorbcije strupnin se opazi na obližih po uporabi. Bolj temno kot se obarva, več strupnin se je vezalo na obliž. Pri redni uporabi pa opazimo, da se obliž ne obarva več oziroma se obarva precej manj kot običajno. Uporabo zato lahko prekinemo ter ponovimo po potrebi. Priporoča se 5 dnevni tretma po 8 ur ter nato 2 dnevni odmor za nov tretma po potrebi.