Obvladajte kandido preden ona obvlada vas

Priročnik z dragocenimi tehnikami, nasveti in odgovori kako prepoznati simptome razbohotone kandide v telesu ter kako ukrepati in si povrniti zdravje.
Redna cena:
12,00 €
Akcijska cena:
12,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtorici: Sanja Lončar, Adriana Dolinar.

Format: 13 x 19cm, mehke platnice.

Obseg: 160 strani.

Obvladajte kandido preden ona obvlada vas iz zbirke Preverjene naravne rešitve. Obvladajte kandido preden ona obvlada vas je knjiga, ki vam bo morda pomagala rešiti mnogo ugank vašega počutja in zdravstvenega stanja. Če ste pogosto zelo izčrpani, če vam pešata pozornost in spomin, če včasih čutite, kot da vas v lastnem telesu pol manjka, če ste otopeli, občasno čutite bolečine v želodcu, vam ni do seksa, vas popadata nerazložljiva žalost in jok, imate mrzle roke in noge, imate pogosto bolečine v mišicah in z vašim izločanjem blata ni vse v redu (imate driske ali zaprtja), je vse to lahko zaradi glivice kandide, ki je kolonizirala vaše telo. Če se vam simptomi ob vlažnem vremenu poslabšajo, je to lahko še en dokaz, da gre za nadležno kandido.

Kandida je pogosta spremljevalka antibiotikov, hormonskih terapij, kortikosteroidov, obsevanj, kemoterapij in kontracepcije. Njeno rast pospešujemo s sodobno hrano, polno rafiniranih ogljikovih hidratov, ki jih kandida obožuje. Kandida ni le nevšečnost. Lahko preraste v resno življenjsko nevarnost! Izloča toksine, ki nas zastrupljajo in delujejo rakotvorno. Zato jo obvaldajte, preden ona obvlada vas. Priročnik vsebuje dragocene odgovore, nasvete in tehnike, kako prepoznati in premagati razbohotene glivice v telesu ter ponovno zaživeti s ‘polnimi baterijami’.