Oglje za žvečenje Carboline 30 kapsul

Kombinacija ekološkega rastlinskega oglja in komarčka za lajšanje prebavnih težav in razstrupljanje organizma.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ekološko rastlinsko oglje, izvleček komarčka, sredstvo proti strjevanju: magnezijev stearat, kapsula: želatina.

Hranilna vrednost na 4 kapsule: rastlinsko oglje 840mg, izvleček komarčka 160mg.

Uporaba: vzemite 1 do 2 kapsuli z malo vode po jedi, zlasti takrat ko čutite težave v prebavnem traktu. Ne zaužiti več kot 4 kapsule na dan.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ta izdelek ni zdravilo, vendar prehransko dopolnilo z rastlinskim ogljem in koromačem. Hranite v suhem in hladnem prostoru.

Proizvajalec: Les 3 CHENES laboratorij, Francija.

Poreklo: Francija.

Količina: 10,68g (30 kapsul).

Oglje za žvečenje Carboline nase veže strupene snovi. Oglje za žvečenje Carboline je kombinacija dveh naravnih sestavin, rastlinskega oglja, poznanega po močnem učinku sproščanja plinov iz telesa ter koromača z izjemnimi prebavnimi lastnostmi. Oglje spada v skupino preparatov z adsorpcijskim (vezavnim) delovanjem v črevesju. Ima veliko površino, na katero se vežejo strupene kemikalije, preveliki odmerki zdravil in plini, ki nastajajo v črevesju. Tako se zmanjša oziroma prepreči prehod teh snovi in plinov preko prebavil v krvni obtok in pospeši njihovo izločanje iz telesa.