Marija Treben ognjičeva krema 50ml

Ognjičeva krema je primerna za nego razpokane, suhe in občutljive kože.
Redna cena:
15,40 €
Akcijska cena:
15,40 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Calendula officinalis (ognjič), lanolin.

INCI: aqua, methyl glucose dioleate, ozakerite, cetearyl isonananoate, calendula officinalis flower extract, sorbitol, peg-7hydrogenated castor oil, zea mays germ oil, lanolin alcohol, petrolatum, carthamus tinctorius flower extract triticum vulgare germ oil, octyldodecanol, phenaxyethanol, ethylglycerin, alantoin, imidazolidinyl urea, arachis hypogaea oil, daucus carota sativa root extract, isopropyl myristate, parfum, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, tocopherol, amyl cinnamal, cinnamyl alcohol, citronelool, citral, isoeugenol, benzyl alcohol, geraniol, citral, isoeugenol, benzyl alcohol, geraniol.

Uporaba: nanesemo na očiščeno kožo, po potrebi.

Certifikat: originalni produkt Marije Treben.

Proizvajalec: Marija Treben Naturprodukte, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 50ml.

Marija Treben ognjičeva krema je narejena po originalni recepturi Marije Treben. Marija Treben ognjičeva krema je naraven proizvod, narejen po normativih Marije Treben in v skladu s sodobnimi standardi kakovosti ter pod strogo kontrolo. Krema je primerna za nego suhe in razpokane kože na obrazu, rokah, stopalih in za nego dojenčkove kože. Idealna je tudi za zaščito kože pred mrazom v hladnih zimskih mesecih.

Marija Treben je bila poznana zeliščarka, ki je v času po 2. svetovni vojni s pomočjo zelišč premagala tifus. S svojim zeliščarskim znanjem je pomagala sebi in drugim. Nanjo so se začeli obračati posamezniki, ki v sodobni medicini niso našli učinkovitih odgovorov na svoje težave. Povpraševanje je do danes tako naraslo, da se je priprava izdelkov razvila v enega najmodernejših evropskih laboratorijev s področja predelave zdravilnih zelišč in fitoterapije.