Olje črne kumine 200ml (hladno stiskano) - Egipt

Pristno egipčansko hladno stiskano olje črne kumine - zelo začinjeno in potentno. Črna kumina krasno deluje na odpornost, počutje, prebavo kožo, nohte in lase.
Redna cena:
18,51 €
Akcijska cena:
18,51 €
Izdelek je na zalogi

Olje Črne kumine priporočamo za:

Nego kože in obraza.
Nego las in lasišča.
Dodatek k solatam ali drugim jedem.
Za samostojno uživanje.

Sestavine: 100% naravno hladno stiskano olje črne kumine. Olje ima specifičen vonj po semenih črne kumine.

Uporaba: za uživanje in nego telesa.Pri negi kože se priporoča za suho, občutljivo in zahtevno kožo. Olje izboljša strukturo kože in jo naredi bolj gladko in prožno.

Poreklo: Egipt.

Količina: 200ml.

Olje Črne kumine iz direktnega uvoza od najbolj poznanih pridelovalcev v Egiptu.Olje črne kumine je 100% naravno hladno stiskano olje, ki ima specifičen vonj po semenih črne kumine. Olje se uporablja za uživanje in za nego kože. Že tisočletja je tudi široko uporabljano olje v kulinariki ter kot eliksir za nego telesa. Uporaba je predvsem razširjena na bližjem vzhodu in v jugovzhodni Aziji. Najdaljšo tradicijo pridelovanja olja črne kumine imajo Egipčani. Steklenička olja črne kumine je najdena tudi v Tutankamnovi grobnici.

Olje črne kumine iz direktnega uvoza od najbolj poznanih pridelovalcev v Egiptu (prevod: ‘Polja v dolini reke Nil’). Olje je certificirano, nerazredčeno, brez dodatkov, 100% čisto, samo filtrirano (grobi delci) in ima značilen začinjen vonj semen črne kumine.