Origanovo olje divjega origana 10ml (EKO)

Prehransko dopolnilo z močnim antimikrobnim delovanjem - uničuje bakterije, viruse in glivice.
Redna cena:
28,90 €
Akcijska cena:
28,90 €
Izdelek je na zalogi

Kaj vsebuje origanovo olje?

100% naravno, čisto organsko olje divjega origana pridobljeno s postopkom parne destilacije iz kontrolirane ekološke pridelave.

Origanovo olje uporaba:

na žličko hladno stiskanega olja ali v malo vode dodajte eno kapljico olja divjega origana. Odrasli lahko na začetku zaužijete do 3-kapljice dnevno, ko se navadite na okus, lahko odmerek tudi povečate. Maksimalno dovoljen odmerek je 12 kapljic dnevno. Olje divjega origana lahko uživate brez prestanka 3 tedne, potem morate prenehati z uživanjem 7-10 dni. Postopek lahko ponovite glede na vaše potrebe. V času jemanja olja divjega origana povečajte vnos železa v telo, saj lahko v redkih primerih divji origano zmanjša absorpcijo železa.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Hranite v suhem in temnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Certifikat: RS-BIO-109.

Proizvajalec: Batltik Junior d.o.o, Srbija.

Količina:

10ml.

Poreklo: Srbija.

Origanovo olje divjega origana je prehransko dopolnilo organskega divjega origana. Origanovo olje divjega origana je 100% naravno, čisto organsko olje divjega origana pridobljeno s postopkom parne destilacije in iz kontrolirane ekološke pridelave. Divji origano je endemitska rastlina, ki spada v družino ustnatic (Labiatae). Uspeva izključno na divjih površinah gorovja Taurus v južnem delu Turčije na nadmorski višini med 1500 in 2000 metri, kjer lahko zaradi vplivov unikatnega podnebja uspešno uspeva. Divji origano ne smemo enačiti z začimbo, ki jo uporabljamo v vsakodnevni prehrani, saj gre za drugo rastlinsko vrsto.