Pačuli eterično olje 10ml - 100% naravno

Eterično olje pačuli se uporablja v kozmetiki ali za osvežitev prostorov.
Redna cena:
8,90 €
Akcijska cena:
8,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično pačuli.

INCI: pogostemon cablin leaf oil.

Uporaba: manjšo količino olja nakapajte na izparilnik in dodajte vodo ter na ta način prijetno aromatizirajte prostor. Uporabite ga lahko tudi v kozmetične namene, kot dodatek kremam. Uporablja se kot regulator mastnosti, kožo obnavlja in je primeren za nego aknaste kože. Lahko si pripravite masažno olje – do 10 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 10% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Indonezija.

Količina: 10ml.

Pačuli eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Pačuli eterično olje je večnamensko olje, primerno predvsem kot dodatek izdelkom za nego vseh tipov kože. Deluje kot regulator mastnosti kože in je učinkovita učinkovina proti aknam. Pačuli je grm z aromatičnimi velikimi zelenimi listi. Liste pačulija pred destilacijo fermentirajo, zato pravijo da je olja pačulija kot vino, izboljšuje se z leti in daje boljšo aromo.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: celotna rastlina.
  • Vonj: eksotičen, težak, zemeljski.
  • Barva: rjava.
  • Nota: spodnja (bazična).