pH meter - pen type 1 kos

Prenosni pH merilec z enostavno možnostjo odčitavanja kislinsko-bazične vrednosti različnih tekočin (urin, slina, voda, sok...) od 0 do 14.
Redna cena:
26,90 €
Akcijska cena:
26,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Uporaba: odstranite pokrovček ter sperite elektrodo (najbolje z destilirano vodo) in jo osušite (npr. s papirnatim robčkom). S pritiskom na on/off gumb vklopite merilnik in ga vstavite v tekočino, tako da je elektroda v celoti potopljena. Narahlo pomešajte in počakajte, da se rezultat na ekrančku ustali. Po uporabi merilnik s pritiskom na gumb izklopite, ga očistite kot na začetku in ga ponovno pokrijete s pokrovčkom.

Dobavitelj: Medisana, Slovenija.

Količina: 1 kos.

PH meter – pen type je prenosni digitalni merilnik ph vrednosti tekočin. PH meter – pen type omgoča enostavno in precizno odčitavanje ph od 0 do 14 v različnih tekočinah (voda, sok, urin, slina) in je tako primeren tako za domačo kot tudi za profesionalno uporabo. PH lističi nam bolj nakazujejo smer gibanja pH, težko pa je z njihovo uporabo odčitati njegovo pravo vrednost, v primeru merjenja v obarvani tekočini (npr. kava, sokovi, itd.), je to praktično nemogoče. Naše telesno zdravstveno stanje je natančno določeno s pH faktorjem v telesnih tekočinah. S kopičenjem odpadnih snovi in toksinov postajajo tekočine v telesu vse bolj zakisane, s čimer postajajo vse bolj neprijazno okolje za uspevanje naših celic; le-te pričnejo odmirati, mutirati, mikroorganizmi in encimi v telesu pa v tovrstnih razmerah postajajo vse bolj uničevalni in parazitski. Nadzorovanje in ohranjanje primernega pH faktorja v telesnih tekočinah je tako ena najboljših dolgoročnih naložb v naše zdravje.