Nasovital set za izpiranje nosu 1kos

Preprost in učinkovit komplet za čiščenje nosu in sinusov, s katerim lahko poskrbite za zdrave in čiste nosne prehode. Je v pomoč pri gripah, prehladih, zamašenem nosu, ob kihanju in smrkanju, ipd.
Redna cena:
17,90 €
Akcijska cena:
17,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (v vsakem paketu): natrijev klorid 2400mg in natrijev bikarbonat 600mg.

Uporaba:
Preventiva: uporabljajte enkrat dnevno ali po izpostavljanju alergenom.
Blažje vnetje: uporabljajte dvakrat dnevno.
Hujše vnetje: uporabljajte trikrat do štirikrat dnevno.

Opozorilo: pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo.Pred uporabo izdelka pri mlajših od 3 let se posvetujte s pediatrom oziroma specialistom. Shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj Celzija, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Vitalzen, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 1 plastenka, 10 vrečk mešanice.

Nasovital set za izpiranje nosu za vsakodnevno uporabo. Nasovital set za izpiranje nosu je oblikovan tako, da omogoča enostavno in učinkovito čiščenje nosu in sinusov, brez odtekanja v grlo. Z njegovo uporabo bodo vaši nosni prehodi ostali čisti, zdravi in odprti. Izdelek pomaga pri zmanjševanju zatekanja nosnih membran. Olajša simptome, povezane z vnetjem sinusov, gripo, prehladi, zamašenim nosom ter kihanjem in smrkanjem, uhajanjem sluzi v grlo in po operativnih posegih. Nasovital set ostranjuje alergene, prah, odvečno sluz in druge onesnaževalce. Sinuse ščiti pred virusi in bakterijami. Pomaga tudi ljudem, ki smrčijo ali imajo oslabljen okus in voh, v času prehlada ali gripe je naravna in učinkovita alternativa agresivnim kemičnim kapljicam.

Nasovital set za izpiranje nosu vsebuje 10 paketov solne mešanice (3g na paket) in eno posebej oblikovano plastenko z nastavkom brez bisfenola A (BPA FREE). Sistem omogoča popoln nadzor nad pritiskom in količino raztopine ter tako zagotavlja nežno, blagodejno čiščenje nosu. Izdelek je primeren za odrasle in otroke.

*Na voljo v modri ali roza barvi (pri spletnem naročilu pripišite barvo v opombe.)