Placebo ste vi

Spoznajte neverjetno moč svojega uma in duha ter preobrazite svoje telo, zdravje in življenje s pomočjo najnovejših dognanj v znanosti, zasidranih v starih modrostih.
Redna cena:
27,90 €
Akcijska cena:
27,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Dr. Joe Dispenza.

Format: 14 x 22cm.

Obseg: 404 strani.

Placebo ste vi spaja trdne znanstvene dokaze z navdušujočimi vpogledi in premika meje znanega. Placebo ste vi z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na področjih epigenetike, nevroplastičnosti in psihonevroimunologije oblikuje logični sklep: vi in prav vsi ljudje oblikujemo svoje možgane in telo z mislimi, čustvi, nameni in transcendentalnimi stanji, ki jih izkusimo. Knjiga Placebo ste vi vas vabi, da s temi spoznanji oblikujete novo telo in si ustvarite novo življenje.

Videli boste, da to ni metafizična izjava. Včasih vam bo ob branju celo neprijetno. Ampak vztrajajte. Nelagodje je samo znak vpliva vašega starega jaza, ki ugovarja zaradi neizogibnosti sprememb, ki vas bodo preobrazile, ter motenj, povezanih z vrednostmi hormonov. Avtor pravi, da so lahko ti občutki neudobja preprosto biološki odziv na razkroj starega jaza.

Drugi del knjige vam prinaša meditacijske vaje, pri katerih se metafizično konkretno uresniči. Brez težav lahko meditirate sami in na svoji koži preizkusite pestro paleto zmožnosti, kako biti sam svoj placebo. Cilj knjige je spremeniti vaša prepričanja in zaznave o vašem življenju na biološki ravni. Tako boste navdušenje nad drugačno prihodnostjo uresničili na snovni ravni.