Probiotik za nosečnice Synerbio Viridian 60 kapsul

Vsebuje probiotične bakterije Lactobacillus rhamnosus GG, ki so najbolj raziskane bakterije za podporo nosečnicam. Poleg tega vsebuje tudi celovit prebiotik
Redna cena:
25,99 €
Akcijska cena:
25,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine:

Na eno kapsulo Utež 
Skupno število dobrih bakterij, sposobnih za preživetje 6,5 milijarde CFU*
Lactobacillus rhamnosus GG

Zagotavljanje 5 milijard CFU

Lactobacillus acidophilus DDS-1
Bifidobacterium bifidum CUL20
Bifidobacterium animalis subsp. Iactis CUL34
Bifidobacterium breve CUL80
Bifidobacterium longum CUL75
Prebiotik FS2-60** 360 mg
Rastlinska celulozna kapsula

*Enote za oblikovanje kolonij

**Prebiotični fruktooligosaharidi celotnega spektra in inulin rastlinskega izvora

Uporaba: 1 do 2 kapsuli dnevno s kozarcem vode, po jedi.

Proizvajalec: Viridian Nutrition, Velika Britanija.

Dobavitelj: Orix d.o.o.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 30 kapsul.

Probiotik za nosečnice Synerbio Viridian vsebuje koristne bakterije vrste Lactobacillus rhamnosus GG, ki je najbolj raziskana in dokumentirana vrsta probiotičnih bakterij za nosečnice na svetu. Ta specifični sev L. rhamnosus je bil podrobno preučen in znanstveno podprt kot primeren za bodoče matere. Vsak odmerek zagotavlja več kot 6 milijard živih bakterij.

Synerbio Pregnancy Biotic vsebuje tudi celovit prebiotik, ki podpira rast prijaznih bakterij in pomaga pri tvorbi kratkoverižnih maščobnih kislin. Te kisline so ključne za signalizacijo pomembnih telesnih funkcij. Kapsule, ki so enostavne za zaužitje, so zasnovane posebej za bodoče matere, da podpirajo fiziološke spremembe med nosečnostjo in po porodu. Čista formulacija Viridian Pregnancy Biotic je primerna za uporabo v vseh treh trimesečjih in med dojenjem.

Izdelek vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki so jih razvili prehranski strokovnjaki, brez umetnih dodatkov in škodljivih snovi. Viridian zagotavlja visoke etične standarde, vključno z ne-testiranjem na živalih, brez GSO in palmovega olja.