Probiotiki Saccharomyces Boulardii Viridian 30 kapsul

Posebna probiotična kvasovka z dodanimi probitočinimi kulturami - preprečuje vnetja in obolenja črevesja. PReprečuje drisko. Izvrstna v času potovanj in antibiotičnih terapij.
Redna cena:
23,99 €
Akcijska cena:
23,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ena kapsula vsebuje: so predstavljene na sliki 2.

Uporaba: 1 do 2 kapsuli dvakrat dnevno ali po navodilu zdravstvenega delavca. Za potovanja vzemite eno kapsulo dnevno 5 dni pred predvidenim odhodom in nadaljujte z uporabo med potovanjem.

Opozorilo: hranite v hladnem in suhem prostoru, izven vidnega polja in dosega otrok. Ne prekoračite navedenega odmerka, razen če vam to svetuje vaš zdravstveni delavec. Izdelek je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Viridian, Anglija.

Poreklo: Anglija.

Količina: 30kapsul.

Probiotiki Saccharomyces Boulardii Viridian so prehransko dopolnilo. Probiotiki Saccharomyces Boulardii Viridian je simbiotična mešanica. Narejena je po strokovni formuli, ki vsebuje dobre črevesne bakterije – probiotike, dodane prebiotike in kvasovko Saccharomyces Boulardii. Le to je leta 1920 v lupini sadeža liči odkril francoski mikrobiolog Henri Boulard. Probiotična kvasovka Saccharomyces Boulardii je definirana kot bioterapevtski agens zaradi svojih pozitivnih učinkov. Največji učinek ima na preprečevanje obolenj ter vnetij črevesja. Ta stanja najpogosteje spremlja driska, pri čemer pa se je izkazalo, da uživanje Saccharomyces Boulardii zelo zmanjša trajanje in pogostost. Ščiti pred patogenimi organizmi v želodcu in je odporna na kisel pH, uravnava imunski odziv, zmanjšuje dehidracijo in poveča aktivnost encimov v sluznici črevesja. Zato jo zelo priporočajo pri preprečevanju driske katere vzrok je jemanje antibiotikov, potovalna driska, akutna driska… Probiotične bakterije oživijo šele takrat, ko pridejo v stik z vlago, zato je zelo pomembno kako jih hranimo. 100% aktivne sestavine določajo čistost izdelka. Brez obsevanja. Izdelek pa ima tudi dobrodelno noto: Vsaka prodana Viridian steklenička pomaga zbirati in ustvarjati sredstva za pomoč izboru okoljevarstvenih, otroških in drugih dobrodelnih ustanov.

Probiotiki Saccharomyces Boulardii Viridian:

je brez pšenice,
brez glutena,
brez soje,
brez laktoze,
brez dodanega sladkorja,
brez soli,
brez kvasa,
brez konzervansov,
brez umetnih barvil.