Prostor različic

Upravljajte s svojo realnostjo in spoznajte njene globlje zakonitosti, bazirane na kvantni fiziki, s pomočjo prve knjige serije Transfuringa realnosti Vadim Zelanda.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Vadim Zeland.

Format: 14 x 22cm, mehke platnice.

Obseg: 205 strani.

Prostor različic je prva knjiga svetovne uspešnice Transurfing realnosti. Prostor različic vam bo odprl vrata v svet še neznanih in zelo neobičajnih stvari. Tako vas bodo šokirale, da jim ne boste hoteli verjeti. Vendar to niti ni potrebno, saj jih boste lahko s pomočjo metod, ki so pojasnjene v knjigi, preverili sami. Takrat se bo vaš običajni pogled na svet sesul kot hišica iz kart.

Transurfing je močna tehnika, ki omogoča, da nemogoče stvari (nemogoče z običajnega gledišča) postanejo mogoče. Pravzaprav vam omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami. Nikakršnih čudežev ne bo. Čaka vas nekaj večjega. Prepričali se boste, da je realnost, ki je ne poznate, veliko bolj presenetljiva od katerekoli mistike.

Avtor Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.