Razpršilo za po piku insektov Pungy Break 75ml

Učinkovito razpršilo za pomiritev kože v primeru pika insektov (npr.komarjev), ob stiku z meduzo, koprivastimi rastlinami ali nasploh ob srbeči in razdraženi koži.
Redna cena:
10,90 €
Akcijska cena:
10,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (INCI): aqua, panthenol, betaine, glycerin, aloe barbadensis leaf extract, calendula officinalis flower extract, hydrolized hyaluronic acid, allantoin, ethylhexyl-glycerin, phenoxyethanol.

Aktivne sestavine: aloe vera, ognjič, pantenol, betain, hialuronska kislina, alantoin.

Uporaba: pred uporabo pretresite izdelek in ga z razdalje cca. 10 cm razpršite po problematičnih delih telesa, nato pa pustite, da se posuši. Razprška ni potrebno vmasirati v kožo. Postopek lahko po potrebi ponovite večkrat dnevno. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico.

Opozorila: shranjevati izven dosega otrok. Kozmetični izdelek, samo za zunanjo uporabo. Ker je izdelek pod pritiskom, lahko ob segrevanju poči. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga, izdelka ne izpostavljajte sončni svetlobi ali temperaturam, višjim od 50˚C . Izdelka ne preluknjajte ali sežigajte, niti po uporabi. Kajenje v bližini izdelka je prepovedano. Izdelek uporabljajte skladno z navodili za uporabo. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico.

Proizvajalec: VITAL FACTORS Italija s.r.l., Pradamano (UD), Italija.

Dobavitelj: HEBA Grega Klemenčič s.p., Pod Lazami 38, 5290 Šempeter pri Gorici.

Količina: 75 ml.

Razpršilo za po piku insektov Pungy Break je primerno za uporabo v številnih situacijah, kjer je problem razdražena in srbeča koža. To vključuje uporabo po piku insektov, ob stiku z meduzo, ob kontaktu s koprivastimi rastlinami ter nasploh za suho in srbečo kožo. Njegove glavne aktivne sestavine so pantenol, betain, alantoin, ognjič, hialuronska kislina in aloe vera, ki delujejo sinergestično za pomiritev razdražene kože.

Pungy-break razpršilo vsebuje naravne pomirjujoče sestavine, učinkuje takoj, ni ga potrebno vmasirati ter hitro pomaga ublažiti srbečico, rdečico ali občutek napetosti kože. Razpršilo je praktična naravna pomoč in odličen spremljevalec povsod na prostem, saj vsebuje nežno formulacijo, ki je prijazna do naravnega fiziološkega ravnovesja kože cele družine.

Ne vsebuje alkohola, anmonijaka ali mentola. Izdelek je dermatološko testiran in testiran na nikelj. Kot potisni plin vsebuje dušik, plin, ki je naravno prisoten v ozračju.