Reiši goba v kapsulah (Ganoderma lucidum) Yanumi (EKO) 160 kapsul

Reishi goba je vsestransko uporabna in izjemno raziskana medicinska goba. Odlična za krepitev imunskega sistema ter za stresna obdobja. Ekološka pridelava. Vegansko.
Redna cena:
30,90 €
Akcijska cena:
30,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: svetlikava pološčenka (Ganoderma lucidum, Reishi goba).

Uporaba: Priporočena dnevna doza je:

  • Pri zdravstvenih težavah: 6-9 kapsul na dan.
  • Pri preventivni uporabi: 3-6 kapsuli na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Kapsulo zaužijete z vodo ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Opozorila: Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Inlife d.o.o., Slovenija (Yanumi).

Količina: 160 kapsul (80g).

Reiši goba v kapsulah (Ganoderma lucidum) imenovana tudi Ling Zhi (“goba nesmrtnosti”) je ena najbolj raziskanih medicinskih gob, ki se na vzhodu uporablja že več kot 4000 let.

Je vsestransko učinkovita, predvsem pa nudi podporo imunskemu sistemu ter pomaga ljudem, ki so pogosto izpostavljeni stresu, saj krepi telo ter uravnava njegove funkcije.

V gobi reishi najdemo številne zdravilne snovi, predvsem skupine polisaharidov ter triterpenov, ki v kombinaciji z vitamini in minerali nudijo močan pozitiven učinek na telo.

Polisaharidi v obliki beta glukanov imajo močan spodbujevalni učinek na imunski sistem, uravnavajo arterijski tlak ter delujejo na tumorske celice. Triterpeni pa zavirajo sproščanje histamina, uravnavajo in ščitijo jetrna celice, uravnavajo LDL holesterol ter izboljšujejo uporabo kisika ter imajo učinek proti nastanku tromboz v telesu.

Reiši goba Yanumi je gojena v Sloveniji ter ima ekološki in veganski certifikat.