Rešite si zdravje ali celó življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida

Knjiga, ki govori o MMSu, substanci, ki v našem telesu uničuje patogene bakterije in viruse ter je v pomoč pri številnih boleznih in zdravstvenih stanjih.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: Jim V. Humble.

Prevedel: Janez Lavrič.

Format: 12,5 x 19,5cm, broširano.

Obseg: 260 strani.

Rešite si  zdravje ali celó življenje z MMS-om, ionom klorovega dioksida je knjiga, ki govori o MMS-u, vsestranskem mineralnem dopolnilu. Uporabilo ga je že več kot pet milijonov ljudi po vsem svetu, deluje v nekaj urah. Po jemanju MMS-a se ljudje običajno pozdravijo v petih dneh; bolezni in druga bolezenska stanja preprosto izginejo.

Več kot sto let so po klinikah in bolnišnicah uporabljali aktivne sestavine v tem dodatku, da so razkuževali bolnišnična tla, mize, opremo in drugo. Zdaj lahko ta močni uničevalec izkoristi naš imunski sistem, da varno uniči povzročitelje bolezni v telesu.
Presenetljivo je, da imunski sistem ob pravilnem jemanju MMS-a uniči le tiste klice, bakterije in viruse, ki so telesu škodljivi. MMS ne vpliva na koristne bakterije v telesu niti na zdrave celice. Je ena takih kemikalij, kot jih proizvaja imunski sistem v telesu, da v njem uniči patogene in druge škodljive mikroorganizme.
MMS je najboljša rešitev za vse bolezni in tegobe človeštva. Ni zdravilo. Na imunski sistem deluje kot superpolnilec, zato ni namenjen zdravljenju določene bolezni; ugotovili so, da izboljša imunski sistem do te stopnje, da večino bolezni premaga v manj kot štiriindvajsetih urah.
MMS uniči mikroorganizme, vključno z virusi, bakterijami, glivicami, plesnimi, kvasovkami in paraziti, ki povzročajo različne bolezni, oksidira težke kovine v telesu, nevtralizira strupene tuje snovi …
V knjigi so podana natančna navodila, kako ga lahko pripravimo sami v svoji kuhinji z zlahka dosegljivimi sestavinami.