Rodovna knjiga žensk

Knjiga, ki pomaga ohranjati znanje, izkušnje in spomine vseh generacij žensk vaše družine in jih tako prenaša naprej na njihove potomce.
Redna cena:
47,00 €
Akcijska cena:
47,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtorica: Jasmina Kandorfer.

Format: 29,3 x 30,8cm, trde platnice.

Obseg: 309 strani.

Rodovna knjiga žensk je knjiga ženskih zapisov vaše družine. Rodovna knjiga žensk je namenjena vsem vašim prednicam in potomkam. Ko pride knjiga prvič v družino, najprej skozi vprašalnik popelje najstarejšo žensko v družini, nato pa se predaja naprej vedno mlajši. S pomočjo knjige se ozaveščajo družinski vzorci ter razkrivajo skriti darovi in pasti vaše družine, ob tem pa se skozi knjigo prenašajo znanja in tradicije vašega rodu.

Vprašalnik vsako žensko popelje skozi osnovne informacije, od številke noge, do njenega rojstnega kraja, sester, krvne skupine, barve las, podatkov ob rojstvu, izobrazbe, strasti, izkušenj v odnosih, nasvetov za vzgojo otrok, največjih izzivov, šibkih točk, hobijev, vrednot, potovanj, različnih življenjskih vprašanj.

Rodovna knjiga žensk poskrbi tudi, da vsaka ženska zapiše svoje najljubše recepte, opiše prehranjevalne navade, svojo zdravstveno zgodovino, gospodinjske nasvete in recepte in druge dragocene podatke, ki ne bodo šli v pozabo, temveč se bodo ohranjali in predajali naprej, iz roda v rod.
Predaja modrosti iz roda v rod še nikoli ni bila tako ogrožena, zato preprečite izgubo vaše družinske kulture in naredite svoj pečat, ustvarite nekaj tudi za bodoče rodove!