Sijaj za strojno pranje posode AW 500 ml (EKO)

Sredstvo za izpiranje posode in sijaj v pomivalnih strojih v gospodinjstvu. Rastlinskega in mineralnega izvora, popolnoma biološko razgradljivo.
Redna cena:
4,90 €
Akcijska cena:
4,90 €
Izdelek je na zalogi
Sestavine: Etanol, mlečna kislina, citronska kislina, sladkorno površinsko aktivno sredstvo, maščobni alkohol, voda.

Uporaba: Sredstvo za izpiranje dolijte v posodo v pomivalnem stroju. Nastavite priporočljivo mero doziranja in pri tem upoštevajte lokalno trdoto vode. Če so po končanem programu še vedno vidne kapljive na robovih, je potrebno stopnjo odmerka povečati. Pri modrikastih lisah na steklu je potrebno stopnjo izdelka zmanjšati.

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

Količina: 500ml.
AlmaWin sijaj za strojno pranje posode se uporablja kot sredstvo za izpiranje posode in za sijaj v gospodinjskih pomivalnih strojih. Upoštevajte lokalno trdoto vode. Pri bolj apnenčastih vodah, kar je pogosto v Sloveniji, si za zaščito gospodinjskih aparatov, ter za primernejšo pitno vodo, namestite ekološko neoporečen odstranjevalec vodnega kamna na vstopu vodnega omrežja v vaše gospodinjstvo.
AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.