Siva glina za pitje v prahu 600g

Siva glina je odlična za preventivo in čiščenje organizma.
Redna cena:
12,99 €
Akcijska cena:
12,99 €
Izdelek je na zalogi

Uporaba sive gline za pitje: Siva glina za pitje telo razstruplja. Priporočamo pitje 21 zaporednih dni, nato je potreben premor. V kolikor bi želeli močnejši učinek se lahko postopek po enem tednu ponovi. Gline ne smemo uporabljati v primeru, da jemljemo antibiotike, v času nosečnosti ali dojenja. Vedno pijemo le glineno vodo, usedlino pa zavržemo.

Kaj siva glina v prahu vsebuje? 100% siva glina v prahu.

Kako se siva glina v prahu uporablja?  V stekleni ali glineni lonček natočimo 1-2dl vode, mu dodamo čajno žličko gline v prahu, počakamo vsaj 3 ure (najbolje da mešanico pustimo stati kar čez noč), še enkrat premešamo ter spijemo. Spijemo samo glineno vodo, goščo pustimo. Najbolje na tešče, saj je tako delovanje gline neovirano. Glinene vode nikoli ne pripravljamo v plastičnih, v kovinskih lončkih ali z uporabo kovinskega pribora! To namreč spremeni njeno sestavo.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 600g.

Siva glina za pitje v prahu za preventivno oziroma očiščevalno kuro. Siva glina za pitje je prečiščena in mikrobiološko pregledana. Njeno uživanje se priporoča ob zmanjšani odpornosti, uporabnika napolni z vitalnostjo. Narava gline je, da nase pritegne nečistoče. To mesto očisti, vitalizira, ter se skupaj z nepotrebnimi snovmi izloči iz telesa. Priporočljivo je, da enkrat na leto po mesec dni pijemo 1-2dl glinene vode na dan.

Uporaba sive gline v prahu: Siva glina v prahu ima širok spekter uporabe. Lahko jo uporabljamo tudi v kozmetične namene. Primerna je za masko obraza, saj kožo globinsko očisti. Povsem varna je tudi uporaba v primeru ran ali odrgnin na koži. Rano je potrebno vedno očistiti pred nanosom. Prašek pustimo delovati približno pol ure, nato pa je treba glino sprati z vodo. Postopek je potrebno večkrat ponoviti. Lahko si naredimo obkladke, ki jih po potrebi lahko tudi segrejemo v vodni kopeli.