Sivka - Francoska hidrolat (EKO)100ml

Hidrolat francoske sivke ugodno vpliva na vse tipe kože, saj odlično hidrira in tonizira.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% francoske sivke iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: lavandula angustifolia flower water.

Uporaba: ohaljen hidrolat nanesite na vato in očistite obraz. Pustite, da se posuši. Lahko uporabljate tudi z pršilko ali kot dodatek kopelim.

Opozorila: hranite dobro zaprto, pri temperaturi do 25 stopinj celzija in nedostopno otrokom. Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na sestavine v hidrolatu, prekinite z uporabo.

Certifikat: Ecocert greenlife.

Poreklo: Francija.

Količina: 100ml.

Sivka – Francoska hidrolat iz kontrolirane ekološke pridelave. Sivka – Francoska hidrolat čisti in tonizira kožo ter deluje blagodejno na vse tipe kož. Hidrolat je nežen in deluje izredno tonično na suho, mastno in zrelo kožo. Dobrodejno deluje tudi na podkožno tkivo in kožo obnavlja. Ker deluje tudi regenerativno je primeren za uporabo po britju. Uporaben je tudi v aromaterapiji. Sivka je grm, ki zraste v višino približno meter ter je prepoznaven po svojem vijolično-modrem socvetju, ki se razvije na vrhu tankih stebelc. Rastlina izvira iz Evropskega dela Sredozemlja.

Hidrolati oz. rožne vode so v vodi topne snovi, ki nastanejo med izdelavo eteričnih olj. Klasično eterična olja, kot jih poznamo so v vodi netopni del, v vodi topni del pa ni mogoče iz vode izločiti in predstavlja hidrolat, to so pomembne sestavine z izredno širokim spektrom uporabe. Hidrolate lahko uporabljamo kot razpršilo za obraz, osnovo za kreme, vodica po britju ali jih dodajamo kopelim.