10% ceneje

Šungit piramida 10x10cm 1 kos

Šungit v obliki piramide, ki zaradi lastnosti minerala samega in geometrične oblike piramide izdatno ščiti pred različnim sevanjem ter pomaga pri splošnem boljšem počutju.
Redna cena:
109,90 €
Akcijska cena:
98,91 €
Izdelek je na zalogi
Sestavine: 100% naravni mineralni kamen Šungit.

Uporaba: postavimo v bližino virov elektromagnetnega (ali drugega) sevanja ali pa v prostor kjer bomo preživeli veliko časa ter se želimo izdatno zaščititi.

Poreklo: Rusija.

Dimenzije: 10x10cm .

Količina: 1 kos.

Šungit piramida 10x10cm je izdelek, ki ščiti pred različnimi škodljivimi elektromagnetnimi sevanjimi –  s strani modernih tehnologij, iz naravnih virov ali sevanj nepojasnjenega izvora.

Šungit je črna, z ogljikom bogata kamnina, ki povečini izvira iz ruskega Karelijskega polotoka. Poleg tega, da je poznan po svojih potencialnih zdravilnih lastnostih in zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem velja tudi za močan naravni čistilec vode, saj lahko absorbira škodljive snovi. Šungit se pogosto uporablja tudi v obliki nakita in drugih predmetov za ohranjanje dobrega počutja in energijske harmonije.

Šungit ima številne koristi za organizem:

  • ščiti pred elektromagnetnimi sevanji,
  • pomaga pri regeneraciji,
  • ima splošen pozitiven vpliv na psihično in fizično počutje,
  • nevtralizira energijo okrog energijskih centrov v telesu (čaker), ki so preveč aktivne.

Piramida zaradi svoje geometrične oblike in lastnosti povezanih z njo še dodatno potencira učinek šungita in tako pomaga hitro prečistiti prostor ter učinkovito ščititi pred sevanjem.

Najbolj primerno in učinkovito je, da piramido postavimo tam, kjer je v bližini veliko elektrogmagnetnega sevanja, kot je bližina računalnika, televizije, WI-FI routerja ipd. – ali pa seveda tam, kjer bomo sami preživeli največ časa ter se tako želimo dodatno zaščititi.