Šungit plošča 1 kos

Plošča kvadratne oblika iz šungita - odlična kot energetska zaščita ali za čiščenje in energetiziranje hrane, vode, kristalov...
Redna cena:
33,99 €
Akcijska cena:
33,99 €
Izdelek je na zalogi
Sestavine: 100% naravni mineralni kamen Šungit.

Uporaba: za podlaga za energiziranje in čiščenje vode, hrane, kristalov, itd., za energetsko zaščito.

Poreklo: Rusija.

Dimenzije: 10x10x1cm

Količina: 1 kos – med 230 do 260g.

Šungit plošča kvadratne oblike (10x10cm) je izvrstna kot podlaga za energiziranje in čiščenje vode, hrane, kristalov in drugih predmetov ter kot energetska zaščita.

Šungit je naravni mineral, ki se na zemeljski obli nahaja le na enem koncu in sicer v ruski pokrajini Kareliji. Starost kamnine je ocenjena na več kot dve milijardi let, njenega izvora pa do danes še niso uspeli pojasniti. Molekularno strukturo ogljika, kakršna se nahaja v šungitu, najdemo samo še v vesolju in zato se znanstveniki nagibajo k teoriji, da je to del enega izmed planetov našega osončja. Posebna struktura (fulereni) šungitu daje lastnosti, ki jih mnogi ocenjujejo kot zdravilne. Tudi medicinska stroka se pri tej zadevi strinja o pozitivnih učinkih na živa bitja. Že poznana zdravilca Paracelsus in Avicenna sta pisala o neverjetnih učinkih šungita – pripisovala sta mu izjemne zdravilne lastnosti.