Svoboda - Osho

Knjiga, izpod peresa Oshota, ki vam bo pomagala do notranje svobode ter vpoglede v nov način življenja.
Redna cena:
21,70 €
Akcijska cena:
21,70 €
Izdelek je na zalogi

Založba: Primus.

Avtor: Osho.

Format: 14 x 22cm, mehke platnice.

Obseg: 169 strani.

Svoboda je knjiga, ki jo je napisal znan avtor Osho. Knjiga vam bo pomagala prepoznati ovire na poti do vaše svobode. Dala vam bo pogum, da ste to, kar ste in vpogled na nov način življenja.

V tej knjižni uspešnici Osho opisuje tri ravni svobode. Prva raven je »svoboda od«, kar pomeni svobodo, ki je posledica osvobojenja od tega, čemur sam pravi »psihološko suženjstvo«. Psihološka zasužnjenost se nanaša na zunanje vire, naše starše, družbo ali religijo.

Naslednja raven je »svoboda za«, ki predstavlja pozitivno svobodo, ki jo začutimo, ko nekaj izpolnimo ali ustvarimo – na primer izpolnjujoč odnos ali umetniško ali dobrodelno vizijo.

In navsezadnje obstaja »zgolj svoboda«, ki je najvišja in ultimativna svoboda. Ta tretja raven je več kot to, da smo za nekaj ali proti nečemu; je svoboda, da preprosto smo, kar smo, in se na vsak trenutek iskreno odzovemo.

OSHO je svetovno znan avtor in indijski duhovni učitelj. Napisal je več kot 200 knjig. Britanski Sunday Times ga je razglasil za enega od »1000 ljudi, ki so zaznamovali dvajseto stoletje«.