Tamponi iz certificiranega ekološkega bombaža - super 18 kom

Brez dodatkov ali dišav, gojeni brez kemikalij ali umetnih gnojil. So hipoalergeni ter ne dražijo kože. Tamponi "super" so primerni za normalno ali močnejšo krvavitev.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ekološki bombaž.

Uporaba: Tamponi super so primerni za normalno ali močnejšo krvavitev.

Opozorilo: vedno uporabljajte tampone čim manjše vpojnosti. Tamponi lahko povzročajo sindrom toksičnega šoka (TSS), ki je redka, vendar resna okužba. Za vaše zdravje in varnost, preberite in shranite priložena navodila.

Proizvajalec: Cotton high tech S.L., Spain.

Količina: 18kos.

Masmi Tamponi iz certificiranega ekološkega bombaža katere uporaba zmanjšuje možnost vnetij in alergij. Zaščitni sloj, ki prekriva vpojno jedro preprečuje lepljenje vlaken na vaginalno steno ob odstranitvi. Odstranjevalni trakec je prišit na vpojno jedro, kar omogoči varno odstranitev. Tamponi so posamično zaviti za lažje prenašanje in praktično uporabo. Tamponi ne vsebujejo dišav, superabsorbentov, viskoze ali rajona. Ker so beljeni s kisikom, ne vsebujejo dioxina.

EKOLOŠKI vs. NARAVNI BOMBAŽ

Vsak bombaž je naraven. Ekološki bombaž jamči, da pri gojenju in predelavi bombaža niso bila uporabljena umetna gnojila in kemikalije. Medtem ko je lahko bombaž oglaševan kot naraven obremenjen s pesticidi in raznimi kemikalijami.

Izdelki MASMI so izdelani iz čistega ekološkega bombaža. So mehki, preizkušeno hipoalergeni in ne dražijo kože. Z uporabo ekoloških bombažnih izdelkov podpirate gojenje bombaževca in pomagate zmanjšati število posekanih dreves za pridobivanje celuloze, ki je sestavina mnogih izdelkov za intimno higieno.