Tetivik ekstrakt 50ml (EKO)

Ekstrakt tetivika na osnovi rastlinskega glicerina, brez alkohola. Tradicionalno je tetivik koristen kot diuretik, čistilec telesa ter v pomoč pri prebavi.
Redna cena:
14,49 €
Akcijska cena:
14,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: tetivik – Smilax regelii Killip et Morton (korenina) (ekstrakt): 12%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 88%. Naravni ekstrakt iz korenine ekološko pridelane rastline v raztopini – mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov in nobenih dodatkov.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Otroci med 5 in 12 letom polovico odmerka, ki ga svetujemo odraslim.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Tetivik ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Tetivik ekstrakt je 100% naravni ekstrakt tetivika iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt tetivika lahko uživajo tudi mladostniki, saj ne vsebuje alkohola.

Tetivik je poznan po svojem čistilnem delovanju in kot diuretik. Je rastlina, ki podpira prebavo in ima protivnetne lastnosti na koži.