30% ceneje

Triptofan za pomiritev in ravnovesje 10ml

Triptofan je predhodnik hormona sreče serotonina, tako prispeva k uravnoteženemu razpoloženju in je koristen ob stresu in težavah z nespečnostjo
Redna cena:
35,70 €
Akcijska cena:
24,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (po 6 kapljic): Glicerin, voda, naravni etanol, lecitin (soja), olje pomarančne lupine, L-triptofan (7,5 mg*), antioksidant (tokoferol (vitamin E)).

Uporaba: Odvisno od vaših želja, vzemite 6 kapljic dnevno čistih ali zmešanih s hladno tekočino.

Ena steklenička vsebuje 10 ml in ima rok trajanja 6 mesecev po odprtju.

Shranjevanje: Shranjujte na temperaturi od 6-25°C.

Opozorilo: Ni primerno za nosečnice, doječe matere in otroke.

Proizvajalec: LipoLabs GmbH, Nemčija.

Dobavitelj: H2H PRO d.o.o.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 10ml.

Triptofan za pomiritev in ravnovesje je predhodnik hormona sreče serotonina. Visoka raven serotonina podpira občutek sreče in prispeva k uravnoteženemu razpoloženju. Zadostna preskrba s triptofanom je osnovna zahteva za lastno proizvodnjo serotonina v telesu. V tem pogledu je triptofan koristna podpora, zlasti v stresnih situacijah.

Triptofan v našem izdelku LipoVibes Pure izvira izključno iz fižola, ki je idealen veganski in naravni vir te dragocene učinkovine.

Zato se odločite za LipoVibes Pure Tryptophan:

  1. individualna absorpcija v telesu: naš znanstveno razviti sistem za prenos hranil prenaša natanko prave količine esencialnih vitaminov in aktivnih sestavin v celice.
  2. patentirana zaščita pred predoziranjem: edinstven zaščitni mehanizem zanesljivo preprečuje predoziranje. Na povsem naraven način.
  3. nadzorovana proizvodnja: V skladu s predpisi, ki jih je treba upoštevati pri proizvodnji: Naši izdelki LipoVibes so razviti v naših laboratorijih v Nemčiji in izdelani v skladu s strogimi standardi kakovosti izključno iz rastlinskih sestavin. So veganski in brez sladkorja, glutena, laktoze in gensko spremenjenih organizmov.