UV3 Derm Comfort 60 kapsul - zaščita pred soncem

Edinstvena formula za pripravo kože na sonce ter zagotavljanje enakomerne in dolgotrajne porjavelosti.
Redna cena:
23,90 €
Akcijska cena:
23,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: polnilno sredstvo: magnezijev karbonat, kapsula HPMC, kvercetin, kompleks rdeče pomaranče®, beta karoten, kokosova moka, vitamin E, bakrov glukonat, izvleček wakame.

Hranilna vrednost na 2 kapsuli:

Kvercetin: 100 mg
Kompleks rdeče pomaranče®: 100 mg
Beta karoten: 4,8 mg
Vitamin E: 6,0 mg (50% PDV)
Baker: 1,0 mg (100% PDV)
Rastlinski ekvivalent izvlečka wakame: 2,5 mg / 300 mg

Navodila za uporabo: zaužijte 2 kapsuli dnevno

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni priporočljivo za kadilce (betakaroten). Ni priporočljivo za otroke, mlajše od 6 let (oblika galenske kapsule). Ni priporočljivo za osebe, ki se zdravijo z antikoagulanti in imajo težave s ščitnico (Wakamé). Nosečnice in doječe matere se morajo pred kakršnim koli dodatkom (Wakamé) posvetovati z zdravnikom. Hraniti ločeno od vročine, svetlobe in vlage.

Proizvajalec: 3 Chenes Laboratories, Francija.

Poreklo: EU.

Količina: 60 kapsul (22,6g).

UV3 Derm Comfort je edinstveno prehransko dopolnilo za pripravo kože na sonce* ter lepo in enotno porjavelo polt. Osrednja aktivna sestavina je klinično potrjen kompleks izvlečka iz sicilijanske rdeče pomaranče RedOrange Complex™, ki vsebuje bogastvo fenolnih spojin in askorbinske kisline. Formula z dodanim kvercetinom, betakarotenom, vitaminom E, bakrom in izvlečkom alge wakame pomaga kožo pripraviti na izpostavljenost soncu, jo zaščititi in optimizirati naravno porjavitev.

*izdelek ni nadomestilo za ustrezno zaščito kože pred UVA in UVB sevanjem.