Uživajte v naravi brez strahu pred klopi

Sanja Lončar in soavtorice predstavljajo naravni vodnik kako se zaščititi pred klopi ter kako ravnati, če smo klopa že dobili ali pa celo zboleli za katero okužbo, ki jo klopi prenašajo.
Redna cena:
12,00 €
Akcijska cena:
12,00 €
Izdelek je na zalogi

Avtorice: Sanja Lončar, Frančiška Pirnar, Sabina Topolovec.

Format: 13 x 19cm, mehke platnice.

Obseg: 129 strani.

Uživajte v naravi brez strahu pred klopi iz zbirke Preverjene naravne rešitve. Uživajte v naravi brez strahu pred klopi vas bo naučila, kako odganjati klope, kako jih varno odstraniti ter kako pozdraviti borelijo brez uporabe antibiotikov.

V Sloveniji smo v samem evropskem vrhu po številu obolelih s klopnim meningitisom. O tem veliko pišejo tudi mediji. Veliko manj pa se omenja, da je verjetnost, da nas klop okuži z borelijo, vsaj dvajsetkrat večja. Ste vedeli, da je verjetnost, da se bo bolezen razvila, četudi smo okuženi, približno 30 odstotna? Zakaj eni zbolijo, drugi pa ne? V čem so tisti, ki so okuženi in ne zbolijo, razlikujejo od tistih, ki zbolijo? Še bolj nas je zanimalo, kaj so tisti, ki so že zboleli, storili, da so danes zdravi. Dobro ste prebrali – spoznali smo veliko ljudi, ki so bili zaradi borelije v zelo slabem zdravstvenem stanju, pa so danes brez težav. Za vse je značilno, da so boreliozo premagali z naravnimi pristopi.

Pravočasno spoznajte naravne rešitve, ki vam bodo morda prišle zelo prav!