Večnamensko čistilo z aktivnim kisikom Greenatural (EKO) 500ml

Večnamensko učinkovito, varno čistilo z eteričnim oljem mete in evkaliptusa.
Redna cena:
3,90 €
Akcijska cena:
3,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 5% anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, belila na osnovi kisika, fosfonati. Ostale sestavine: dišave, esencialno olje mente, esencialno olje evkaliptusa, limonene iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: Aqua, Alcohol denat., Caprylyl/Capryl Glucoside, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Potassium Cocoate , Potassium Oleate, Citrus Medica Limonum Oil, Benzyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Oil, Limonene.

Uporaba: razredčeno čistilo: za velike površine razrečimo 40 ml v 2,5 l vode. Dodatno izpiranje ni potrebno. Ne uporabljati na površinah kot so koto ploščice, les, marmor, granit in naravni kamen.Za odstranjevanje madežev: razpršite neposredno na madež (vino, šminka, trava, mast, itd) pustite delovati nekaj minut pred pranjem. V kombinaciji s tekočim detergentom Greenatural za pranje perila (merico vlijemo direktno v boben za perilo) razvije aktivno kisik, ki učinkuje kot belilo in kot detergent ki razkuži tako belo kot barvno perilo.

Opozorilo: vsebuje evkaliptus olje. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.

Certifikat: (CE) 834/2007.

Proizvajalec: Grenproject, Italija.

Poreklo: Italija.

Količina: 500ml.

Večnamensko čistilo z aktivnim kisikom Greenatural. Večnamensko čistilo z aktivnim kisikom Greenatural je čistilo z eteričnim oljem iz mete in evkaliptusa. Čistila Greenatural so zasnovana za varno, ekološko in naravno čisto okolje. Celotna linija Greenatural čistil je iz kontrolirane ekološke pridelave. Čistilo z aktivnim kisikom se uporablja za čiščenje sanitarij, sanitarne keramike, kromiranih pip, tušev, ploščic, štedilnikov, nerjavečega jekla, tal. Lahko pa ga uporabljamo tudi kot odstranjevalec madežev za perilo.

Večnamensko čistilo z aktivnim kisikom Greenatural:

  • ne vsebuje nikelj,
  • ne vsebuje krom in kobalt,
  • brez umetnih vonjav in barvil,
  • je biorazgradljivo.