Veliki oman tinktura Viridian 50ml (EKO)

Veliki oman je znan že tisočletja, podpira zdravje dihal, spodbuja prebavo in lajša prebavne motnje, hkrati pa ima protivnetne in protimikrobne lastnosti.
Redna cena:
12,99 €
Akcijska cena:
12,99 €
Izdelek je na zalogi

 Sestavine: voda, ekološki alkohol (25%). izvleček sveže korenine ekološkega Velikega omana ( Inula helenium ) Ekološka tinktura Velikega omana je narejena iz Inula helenium, rastočega v Veliki Britaniji in ekološkega alkohola.

Uporaba: Vzemite 15 kapljic, 2 krat dnevno, z malo sadnega soka ali vode.

Opozorilo: Če ste preobčutljivi ali alergični na rastline iz družine nebinovk (Asteracea) izdelka ne uporabljajte! Shranjevati nedosegijivo otrokom!

Shranjevanje: Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Proizvajalec: Viridian Nutrition, Velika Britanija.

Dobavitelj: Orix d.o.o., Ljubljana, Slovenija.

Količina: 50ml.

Veliki oman tinktura Viridian je tinktura iz rastline veliki oman (Inula helenium), ki se pogosto uporablja kot prehransko dopolnilo zaradi svojih številnih koristnih lasnosti.

Legenda govori o tem, kako je v Troji Paris ugrabil lepotico Heleno medtem ko je sama nabirala oman, kar kaže na izvor imena rastline Inula helenium in na njegovo uporabo kot vsestransko zdravilo že pred tisočletji.

Ta rastlina vsebuje različne bioaktivne spojine, kot so inulin, helenin in alantolakton, ki prispevajo k njenim zdravilnim učinkom. Veliki oman se tradicionalno uporablja za podporo zdravju dihal, saj pomaga lajšati kašelj, bronhitis in druge težave z dihali. Poleg tega spodbuja prebavo, lajša prebavne motnje in deluje kot blago odvajalo. Prav tako ima protivnetne in protimikrobne lastnosti, zaradi česar je koristna pri krepitvi imunskega sistema in zaščiti pred okužbami.

Vsebuje 100 % aktivnih sestavin, ki so jih oblikovali strokovnjaki za prehrano, brez umetnih polnil in nepotrebnih dodatkov. Izdelki so v skladu s strogimi etičnimi merili Viridian, vključno brez testiranja na živalih, GSO ali palmovega olja.

Dobrodelnost: Vsaka prodana Viridian steklenička pomaga zbirati in ustvarjati sredstva za pomoč izboru okoljevarstvenih, otroških in drugih dobrodelnih ustanov.