Vitex 60 kapsul - konopljika

Podpira žensko hormonsko ravnovesje - poskrbi za bolj urejen menstrualni cikel ter boljše počutje in lagodje med menopavzo. Brez stranskih učinkov in umetnih hormonov!
Redna cena:
22,00 €
Akcijska cena:
22,00 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: mikrokristalična celuloza, izvleček navadne konopljike (Vitex Angus Castus) (izvleček (10:1) plodov navadne konopljike 100 mg/kapsulo, kar ustreza 1000 mg plodu), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Uporaba: dnevno zaužijte 1 kapsulo z malo vode.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Hranite na sobni temperaturi in

Poreklo: Slovenija.

Količina: 60 kapsul.

Vitex ali navadna konopljika je prehransko dopolnilo namenjeno podpori ženskemu hormonskemu ravnovesju. Pomaga poskrbeti za boljše počutje in ravnovesje med menopavzo ter pripomore k zdravemu menstrualnemu ciklu pred njo. Tako pomaga pri skoraj vseh simptomih, povezanih z menstrualnim ciklom. Priporoča se tudi za povrnitev ravnovesja po prekinitvi uporabe kontracepcijskih tabletk.

Snovi v konopljiki spodbujajo in normalizirajo delovanje hipofize, ki je zadolžena za uravnavanje nivojev estrogena in progesterona. Delovanje je nežno in pride do izraza z dolgotrajno uporabo. Konopljika nima stranskih učinkov, ki so običajni pri terapijah s sintetičnimi hormoni.