Vodni filter za pipo z UV sterilizacijo UVINNECO Kinetic Reactor 1 kos

Filter z dvojno tehnologijo za čiščenje in sterilizacijo vode. Vodo dezinficira z UV žarki ter s tehnologijo Kinetic Reactor zmanjša vsebnost klora, vodnega kamna ter izboljša okus in vonj vode.
Redna cena:
87,00 €
Akcijska cena:
87,00 €
Izdelek je na zalogi

Proizvajalec: J & P d.o.o.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 1 kos.

Vodni filter za pipo z UV sterilizacijo UVINNECO Kinetic Reactor vsebuje kar dve vrsti tehnologij za čiščenje in sterilizacijo vode, brez kemičnih sredstev in absorbentov. Tako omogoča čiščenje vode v dveh fazah.

V prvi fazi se voda sterilizira z UVA in UVC žarki, kar pripomore k dezinfekciji vode. Tako se iz vode odstrani viruse, bakterije ter praživali s kar 99,9% učinkovitostjo. Le to je mogoče s pomočjo v pipi vgrajenega mikro-generatorja, ki proizvaja nizko napetostno elektriko, ki ga poganja sam tok vode skozi pipe. Naprava ima tako UVA in UVC diode ter kakovostne LED mikročipe.

V drugi fazi poteka čiščenje po principu fizikalnih sil in hidrodinamike. Tehnologija z vakuumsko komoro Kinetic Reactor, je vgrajena v napravi ter pripomore k večji učinkovitosti dezinfekcije vode, zmanjša nalaganje vodnega kamna, zmanjša vsebnost klora v vodi ter izboljša okus in vonj vode.