Zdravljenje notranje luči

V knjigi avtorice Barbare Ann Brennan boste našli napredne koncepte ustvarjanja lastnega življenja ter odstranjevanja energijskih blokad do tega, kar si resnično želite.
Redna cena:
34,70 €
Akcijska cena:
34,70 €
Izdelek je na zalogi

Avtorica: Barbara Ann Brenann.

Format: 17 x 24cm, mehke platnice.

Obseg: 322 strani.

Zdravljenje notranje luči – avtoričino osebno popotovanje in napredni koncepti zdravljenja za ustvarjanje življenja, po katerem hrepenite. Zdravljenje notranje luči je nova knjiga zdravilke Barbare Ann Brennan, v kateri vam bo postregla z najnovejšimi informacijami o procesu ustvarjanja na četrti ravni – astralnem svetu. Le-ta prenaša ustvarjalni utrip iz fizičnega v višje nivoje resničnosti in manifestacije. V knjigi nam avtorica tudi pripoveduje o svoji življenjski poti in osebnih izkušnjah. Skupaj z barvnimi in črno-belimi ilustracijami vas bo Zdravljenje notranje luči popeljalo na popotovanje ustvarjanja svojega idealnega življenja.

V knjigi boste med drugim izvedeli:

  • Kako deluje ustvarjalni proces z vidika naše zavesti.
  • Kako si sami ustvarjamo energijske blokade – kako so videti, kako medsebojno delujejo in prinašajo motnje v naša življenja ter kakšen je proces njihovega sproščanja, ki prinaša osvoboditev našega ustvarjalnega potenciala.
  • Kako lahko razvijete in delate s tankočutnim zaznavanjem ter kako vam lahko pomaga pri sproščanju energijskih blokad.
  • Kakšna je narava četrte ravni in njena ključna vloga v ustvarjalnem procesu.
  • Kako se četrta raven povezuje z zdravljenjem odnosov.