Zeliščno mazilo brin in arnika 50ml

Kombinacija močnih zelišč arnike in brina v zeliščnem mazilu je odlična za vse vrste bolečin in težav - za boleče sklepe, mišice, artritis, pri modricah, zvinih...
Redna cena:
14,00 €
Akcijska cena:
14,00 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Brin, arnika, kokosovo olje, olivno olje, čebelji vosek.

Sestavine (INCI): Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Juniperus Communis Fruit Extract, Arnica Montana Flower Extract.

Uporaba: za lajšanje bolečin in vnetij v mišicah in sklepih. Uporabiti 2-3 krat dnevno. Vmasirati na željeno boleče mesto.

Proizvajalec: TerraSleep, Srečko Berce s.p., Naturinsa.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml

Zeliščno mazilo brin in arnika je odlično za lajšanje bolečin in vnetij v sklepih in mišicah. Kombinacija brina in arnike se zaradi njunih lastnosti v zdravilne namene uporablja že stoletja.

Brin je poznan po svojih protivnetnih, analgetičnih in antiseptičnih lastnostih. Njegov izvleček pomaga zmanjšati otekanje v mišicah in sklepih in s tem pripomore k zmanjšanju bolečin.

Cvetovi arnike vsebujejo snovi, ki lajšajo bolečine, povečujejo pretok krvi in dokazano pripomorejo k zmanjšanju vnetij. Arnika je tako odlična za zdravljenje vseh vrst bolečin (v sklepih, mišicah ter tudi od modric). Deluje sinergistično z brinom, kar omogoča mazilu dodatno učinkovitost.

Arnika in brin skupaj tvorita močno zeliščno mazilo, primerno za vse vrste bolečin in težav – od artritisa, nategov, modric, zvinov, do splošnih mišičnih in sklepnih bolečin. Ker je naravnega izvora, je varno za vse vrste kože in primerno za redno in pogosto uporabo.