Zeliščno mazilo materina dušica evkalipt 50ml

Zeliščno mazilo z materino dušico in evkaliptom, ki predstavljata naravno in učinkovito pomoč pri lajšanju prehladnih težav (zamašen nos, bronhitis, kašelj,...).
Redna cena:
14,00 €
Akcijska cena:
14,00 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Materina dušica, evkalipt, kokosovo olje, olivno olje, čebelji vosek, eterično olje evkalipt.

Sestavine (INCI): Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Thymus Serpyllum Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene.

Uporaba: mažemo vrat, prsa, pod nosom in stopala. Uporabljamo lahko večkrat dnevno. Mazilo se boljše vpije, če je koža navlažena.

Proizvajalec: TerraSleep, Srečko Berce s.p., Naturinsa.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Zeliščno mazilo materina dušica-evkalipt je izdelek, ki združuje moč dveh učinkovitih zdravilnih zelišč. Materina dušica in evkaliptus, ki imata dolgo zgodovino uporabe v tradicionalni medicini, se ponašata s številnimi terapevtskimi učinki.

MATERINA DUŠICA: Materina dušica ali timijan je cenjena zaradi svojih pomirjujočih lastnosti, ki lahko pomagajo pri soočanju s tesnobo, stresom in nespečnostjo. Poleg tega se verjame, da ima tudi pozitiven vpliv na uravnavanje menstrualnega cikla in lajšanje menstrualnih krčev.

EVKALIPT: Evkaliptus je znan po svojih antibakterijskih in protiglivičnih lastnostih, ki so lahko koristne pri zdravljenju dihalnih okužb, kožnih težav in ran. Poleg tega se uporablja tudi kot naravni repelent proti žuželkam.

Zeliščno mazilo Materina Dušica-Evkalipt združuje moči obeh zelišč in je namenjeno lajšanju prehladnih težav, kot so zamašen nos, kašelj, bronhitis in bolečine v prsih.

Posebnost tega mazila je v njegovi popolnoma naravni sestavi, ki ne vsebuje ostre kemije ali sintetičnih dišav, zato je primerno za vse vrste kože. Poleg tega je brez parabenov, sulfatov in drugih škodljivih sestavin, ki se pogosto najdejo v konvencionalnih izdelkih za nego kože.