Zlata rozga ekstrakt XXI 50ml (EKO)

Ekstrakt zlate rozge na osnovni rastlinskega glicerina, brez alkohola. Zlata rozga ima pozitiven vpliv na ledvica, mehur ter sečila.
Redna cena:
15,49 €
Akcijska cena:
15,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: zlata rozga – Solidago virga aurea L (cvet) (ekstrakt): 15%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 85%. Naravni ekstrakt iz cvetnih vršičkov zlate rozge v raztopini – mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so brez alkohola in zato primerne tudi za otroke.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Otroci med 5 in 12 letom polovico odmerka, ki ga svetujemo odraslim.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Zlata rozga ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Zlata rozga ekstrakt je 100% naravni ekstrakt zlate rozge iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt zlate rozge lahko uživajo tudi otroci, saj ne vsebuje alkohola.

Zlata rozga ugodno vpliva na sečila, mehur in ledvica.