040 796 630, 01 505 4360 info@alaja.si

Delovni Čas:
Pon. – Pet.: 9:00 – 13:00 in 14:00 – 18:00, Sob.: 9:00 – 12:00

MycoMix Immun mešanica medicinskih gob 200g (EKO) – za imunski sistem in preventivo

 
38,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi


MycoMix Immun mešanica medicinskih gob je namenjena preventivi pred splošno kronično in sezonsko oslabelostjo. MycoMix Immun mešanica medicinskih gob je primeren za vegetarijance in vegane. MycoMix Immun vsebuje vrste gob Cordyceps (glavatec), Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake), Poria cocos (kitajski bodičasti luknjičar), Trametes versicolor (pisana ploskocevka) in Agaricus blazei (blazejev kukmak). S tako širokim spektrom uporabljenih vrst gob je doseženo njihovo široko spektralno sinergistično delovanje ter pospešeno preventivno delovanje pred splošno oslabelostjo. Izmed vseh mešanic medicinskih gob ravno MycoMixImmun nudi najširši spekter uravnovešenega delovanja zaradi več sto različnih aktivnih komponent, ki jih vsebuje.

MycoMixImmun je plod dolgoletnih raziskav in razvoja, tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix Immun je proizveden v sodelovanju z našimi strankami, s katerimi smo formulirali njegovo sestavo, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin ter jih optimizirali in preizkušali dolgo vrsto let na podlagi njihovih opažanj in ugotovitev o njegovem delovanju. Samo mešanice medicinskih gob, katerih učinkovitost potrjujejo lastne izkušnje nas in naših strank, sedaj nudimo tudi vam. Ena izmed teh mešanic je MycoMix Immun, katero naše še tako zahtevne stranke že vrsto let uspešno preventivno uporabljajo pri splošni oslabelosti.

Vse v mešanici vsebujoče sestavine so pridelane po smernicah ekološke pridelave v naših lastnih proizvodnih prostorih in naših lastnih recepturah, s čimer zagotavljamo, da ne vsebujejo kontaminantnih plesni, pesticidov ter težkih kovin, katere gobe pogosto absorbirajo iz okolja. Pri nas opravljamo celoten postopek od gojenja začetnih kultur glive v aseptičnih prostorih, priprave substratov, gojenja gob in micelija, sušenja, ekstrakcije učinkovin, kot tudi embaliranja končnega izdelka. To pomeni, da je ta izdelek v celoti proizveden v Evropski uniji. MycoMix Immun mešanica medicinskih gob je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano

Sestavine: 100% prah mešanica medinskih gob iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno do tri žličke dvakrat dnevno vsaj pol ure po jedi z nekaj tekočine.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 200g.