Kristali za zaščito doma

Kristali, ki zaščitijo vaš dom in vanj prikličejo ljubezen in harmonijo.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Kristali za zaščito doma – Kristali, ki vaš dom zaščitijo in vanj prikličejo ljubezen in harmonijo.
Komplet vsebuje žepne kristale: ametist, črni turmalin, roževec.

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

Roževec ali rožnati kremen je kristal srca. Najdemo ga v različnih odtenkih rožnate barve. Oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče ter simbolizira ljubezen do partnerja, otrok, družine in prijateljev kot tudi ljubezen do samega sebe in vseh ljudi, ki jih imamo radi. Pomaga nam preboleti izgubo, ter se znebiti ljubosumja in zamer. Kot kamen srčne čakre vzpostavlja harmonično povezavo med dušo in telesom. Uči nas brezpogojne ljubezni ter sprejemanja drugačnosti. Najbolje učinkuje, ko ga nosimo okoli vratu, saj je tako v neposredni bližini srca.

Ametist je močan zaščitni kamen, ki ščiti naše energijsko polje. Pomaga pri težavah z nespečnostjo in odpravlja stres, v naše življenje pa prinaša umirjenost in harmonijo. Priporoča se vsem, ki se spopadajo z odvisnostjo, ali pa so v kakšnem drugem težavnem obdobju življenja saj nam s svojo pomirjajočo vibracijo ustvari notranji mir, ki ga potrebujemo za reševanje problemov.