15% ceneje

Aloe vera gel Cosmonatura 100ml (EKO)

Visoko kakovostni ekološko pridelan 100% gel iz aloe vere, primeren za razdraženo, opečeno ter problematično in utrujeno kožo.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
6,71 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Carbomer, Phenoxyethanol, Panthenol, Inositol, Ascorbic Acid, Citric Acid, Tocopheryl Acetate.

Opozorilo: v primeru stika z očmi sperite z vodo. Hranite izven dosega otrok.

Certifikat: EcoActive certified, TransAloeVera

Dobavitelj: BIMEDIA d.o.o.

Poreklo: Španija.

Količina: 100ml

Aloe vera gel Cosmonatura je iz ekoloških plantaž Kanarskih otokov. Vsebuje vitamin C, E ter provitamin B5 ter pomaga kožo globinsko ščititi in jo obnavljati.

Priporoča se za nego razdražene kože, v primeru sončnih opeklin, pri problematični ter aknasti koži, za nego kože s strijami ter masažo utrujenih nog. Nasploh je zaradi blagodejnih učinkov primeren za vsakodnevno nego kože. Ker pomaga sprožiti obnovitvene procese je primeren za po depilaciji ali britju. Za večji hladilni učinek, gel hranite v hladilniku, kar je posebej primerno pri sončnih opeklinah. V primeru opeklin se na kožo nanese debele plast gela in pusti delovati.

Gel vsebuje aminokisline, vitamine, minerale, trigliceridne steroli, encime in sluzi.

Gel vsebuje ekološko aloe vero najvišje kakovosti, pridobljeno zgolj z mehanskimi postopki, kar je potrjeno z dvema certifikatoma.