Kraljevo olje balzamične kapljice 10ml

Osvežujoča in poživljajoča kombinacija eteričnih olj mire, čajevca, bosvelije, rdečega bora in njivske mete.
Redna cena:
10,99 €
Akcijska cena:
10,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Mentha Arvensis Leaf Oil, Limonene, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Melaleuca, Leucadendron Cajaputi Oil, Boswellia Carterii Oil, Commiphora Myrrha Oil, Linalool Eugenol.

Uporaba:  V dlan vtrite 3 kapljice in tako zmes nežno segrejete. Dlani postavite v obliko skodelice in ju približajte nosu ter ustom. 4 do 5 krat počasi in globoko vdihnite ter izdihnite. Pazite, da izdelek ne pride v stik z očmi.

Balzamične kapljice se lahko uporabljajo tudi na vratu (7 kapljic), na sencih (4 kapljice), za masažo lasišča (7 kapljic), v vodi za kopeli stopal (10 kapljic), na nogah (10 kapljic), v kadi (15 kapljic), na vzglavniku (5 kapljic) ali na robčku (3 kapljice).

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. Izdelek ni primeren za osebe, ki so preobčutljive na izdelek oziroma katerokoli sestavino. Izdelka ne uporabljajte na urezninah ali razdraženi koži. Ne uporabljajte ga v predelu oči. Nekatere sestavine so naravnega izvora, zato lahko pride do razlik v barvi med posameznimi serijami, kar ne vpliva na kakovost samega izdelka.

Shranjevanje: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.

Proizvajalec:  ZUCCARI  s.r.l.

Distributer: LL Grosist d.o.o.

Kraljevo olje balzamične kapljice so kombinacija eteričnih olj njivske mete, mire, čajevca, bosvelije in rdečega bora. Osvežujoča kombinacija za globoko in poživljajoče dihanje!