25% ceneje

Alkalife živa voda 30ml

Je naraven alkalni koncentrat, ki naredi navadno vodo visoko alkalno. Pitje take vode zmanjšuje zakisanost v telesu in pripomore k kislinsko-bazičnem ravnovesju.
Redna cena:
29,90 €
Akcijska cena:
22,43 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ionizirana voda, kalijev hidroksid, natrijev hidroksid.

Hranilna vrednost na en odmerek 2 kapljici: 1,52% NaOH in 3,52% KOH.

Uporaba: dve kapljici koncentrata dodajte v kozarec vode (2,5-3 dcl vode) in premešajte. Priporoča se zaužitje 4-6 kozarcev dnevno.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Alkalife kapljice se nahajajo v koncentrirani obliki, zato se izogibajte direktnemu stiku z rano, razpokano kožo, očem ali sluznici. Če vseeno pride do takega stika, narahlo izmijte z mrzlo tekočo običajno vodo.

Proizvajalec: Alkalife, ZDA.

Poreklo: ZDA.

Količina: 30ml.

Alkalife živa voda je naraven alkalni koncentrat. Alkalife živa voda naredi navadno vodo visoko alkalno (9-10 pH) in lahko tako pripomore pri nevtralizaciji zakisanosti v telesu. Dve kapljici dodani v navadno pitno vodo, naredijo vodo alkalno. Alkalife kapljice predstavljajo varen in naraven način za povečanje alkalnih rezerv v telesu in s tem pripomore k kislinsko-bazičnem ravnovesju v telesu.