5% ceneje

Mumie ali Shilajit smola 25g

Mumie ali shilajit - uničevalec šibkosti, močan naravni revitalizator. Ročno obrana in skrbno prečiščena smola.
Redna cena:
41,90 €
Akcijska cena:
39,80 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% smola mumia ali shilajit.

Uporaba: 1x dnevno smolo v velikosti pšeničnega ali grahovega zrna popolnoma raztopimo v tekočini s temperaturo pod 39° C ter zaužijemo. Po treh tednih jemanja je priporočljiv teden dni premora.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav pod zdravniškim nadzorom, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Dobavitelj: BTI KI Trening, Slovenija.

Poreklo: Rusija.

Količina: 25g.

Mumie ali Shilajit smola je ročno pakirana smola iz Rusije. Mumie ali Shilajit smola vsebuje čisto 100% gorsko smolo, ki jo imenujemo tudi mumio, mumie, asphaltum ali shilajit. Nastane iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok na več kot 3000m nadmorske višine. Pridelujejo jo s posebnim procesom, pri katerem ohranjajo njeno prvinsko čistost. Mumie ali Shilajit smola je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Mumie ali Shilajit je rjavo-črno obarvana smola, ki se že več tisoč let uporablja v tradicionalnem zdravilstvu in ajurvedi. Je izredno bogata z minerali, aminokislinami in beljakovinami, zato je njena uporaba res vsestranska. Ugodno vpliva na prebavo, ohranja sklepe, kosti in mišice, pomaga pri hormonalnih spremembah, podpira delovanje imunskega sistema, sodeluje pri prebavi ogljikovih hidratov in deluje pomlajevalno.