Mumie ali Shilajit smola 25g

Mumie ali shilajit - uničevalec šibkosti, močan naravni revitalizator. Ročno obrana in skrbno prečiščena smola.
Redna cena:
29,90 €
Akcijska cena:
29,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% smola mumia ali shilajit.

Uporaba: 1x dnevno smolo v velikosti pšeničnega ali grahovega zrna popolnoma raztopimo v tekočini s temperaturo pod 39° C ter zaužijemo. Po treh tednih jemanja je priporočljiv teden dni premora.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! V primeru nosečnosti, dojenja ali zdravstvenih težav pod zdravniškim nadzorom, se pred uživanjem posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Dobavitelj: BTI KI Trening, Slovenija.

Poreklo: Rusija.

Količina: 25g.

Mumie ali Shilajit smola je ročno pakirana smola iz Rusije. Mumie ali Shilajit smola vsebuje čisto 100% gorsko smolo, ki jo imenujemo tudi mumio, mumie, asphaltum ali shilajit. Nastane iz naravnih rastlinskih sedimentov, ki pronicajo iz gorskih razpok na več kot 3000m nadmorske višine. Pridelujejo jo s posebnim procesom, pri katerem ohranjajo njeno prvinsko čistost. Mumie ali Shilajit smola je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.