Bio-herb 500ml - ekološki totalni herbicid

Hiter in učinkovit ekološki totalni herbicid, ki je biorazgradljiv, prijazen do okolja in domačih živali. Na podlagi alkoholnega in jabolčnega kisa ter eteričnih olj.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: alkoholni kis (80%), jabolčni kis (7%), izvleček ekološko pridelanega timijana (7%), eterična olja bio agrumov – limona, grenivka, pomaranča (6%).

Uporaba: pred uporabo plastenko dobro pretresite. Površine dobro poškropite z razdalje 15 – 20 cm. Površine je potrebno poškropiti samo dvakrat letno. Zaradi specifične sestave deluje kot odvračalo za polže, zato se na tretirani površini polži ne zadržujejo. Rastline naj bodo pred tretiranjem suhe.

Opozorilo: izdelek deluje kot totalni herbicid, zato rastline, ki jih ne želite uničiti ustrezno zaščitite. Lahko draži kožo, v tem primeru jih sperite s tekočo hladno vodo. Hranite v hladnem (vendar ne pod 5 C) in temnem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: Aurum, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 500ml.

Bio-herb je 100% organski ekološki totalni herbicid, ki deluje na vse vrste plevela. Bio-herb deluje hitro in učinkovito. Ni škodljiv za ljudi in živali, deluje skozi zeleno listno maso in na kaleče plevele v zemlji. Je biološko razgradljiv, veganski in okolju prijazen. Uporaba je mogoča tudi brez maske in drugih zaščitnih sredstev, po tretirani površini pa se lahko takoj hodi. Ne škoduje domačim živalim. Pridobiva se s segrevanjem eteričnih olj agrumov do 60 stopinj Celzija. Delujoče aktivne snovi se nahajajo v alkoholnem kisu, jabolčnem kisu in eteričnih oljih limone, grenivke in pomaranče. Bio-herb je primeren za uporabo v ekološki pridelavi.