44% ceneje

Brezstični termometer 1 kos

Zanesljiv termometer, ki izmeri vašo temperaturo s pomočjo infrardeče tehnologije in tako ne potrebuje stika s kožo. S posebno funkcijo lahko odčitava temperaturo tudi predmetom in površinam.
Redna cena:
69,90 €
Akcijska cena:
39,15 €
Izdelek je na zalogi

Uporaba: pred uporabo preberite priložena navodila.

Opozorili: brezstični termometer poda informacijo o telesni temperaturi človeka. V kolikor ste negotovi v interpretaciji rezultata, oziroma ste izmerili nenormalne vrednosti, se posvetujte z zdravnikom. To je priporočljivo tudi v primeru manjših sprememb v temperaturi, če jih spremljajo dodatni simptomi (daljša utrujenost, suho grlo, močno potenje, kašelj, slabost, povišan pulz, ipd.).

Količina: 1 kos.

Brezstični termometer za merjenje telesne temperature brez fizičnega stika. Brezstični termometer preprosto približamo površini merjenja in v kratkem času bo s pomočjo infrardeče tehnologije izmeril temperaturo. Za merjenje telesne temperature v informativne in preventivne namene je najprimernejše mesto predel čela. Uporaba je hitra in preprosta, s posebno funkcijo pa lahko merimo temperaturo tudi drugim površinam, predmetom v gospodinjstvu ipd. Brezstični termometer je kakovosten in zanesljiv, primeren za uporabo v podjetjih, lokalih in drugih poslovnih okoljih. Spominska funkcija omogoča, da se samodejno shranijo zadnji odčitki, ki jih lahko kasneje pregledujemo. Naprava deluje na običajne AAA baterije, ki jih pri naročilu priložimo.