Češnjev večnamenski topli pas 1 kos

Vsestranski pas s polnilom iz češnjevih koščic, ki odlično zadržujejo toploto. Tako je primeren kot topel ali hladen obkladek.
Redna cena:
33,90 €
Akcijska cena:
33,90 €
Izdelek je na zalogi

Polnilo: češnjeve koščice.

Prevleka: 100% bombaž.

Dimenzija: 69x23cm.

Priprava pasu za hladno uporabo: češnjev pas ohladite tako, da ga položite za 2 uri v zamrzovalnik in ga uporabite namestite na želeno mesto.

Priprava pasu za toplo uporabo: češnjev pas segrejete tako, da ga položite v pečico, na 100°C (pečica mora biti že predhodno ogreta) za 5 minut ali v mikrovalovni pečici za 3-4 min na 700 vatov in položite na željeno mesto.

Vzdrževanje in trajanje: pas prekrijte z hladno vodo in dodajte malo blagega detergenta. Najlažje pomivanje pasu je tako, da koščice pomaknete na en konec in med tem časom pomijete del pasu, kjer ni koščic ter to ponovite dokler ne operete celotnega pasu. Na koncu sperete pod tekočo vodo in osušite. Priporočamo, da na vsake toliko časa dodate koščicam malo vode, da se z leti ne izsušijo popolnoma. Tako se bo pas lažje segrel in dlje obdržal toploto.

Proizvajalec: Lustija, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 1kos.

Češnjev večnamenski topli pas je naraven izdelek iz češnjevih koščic. Češnjev večnamenski topli pas je namenjen za hlajenje ali segrevanje. Je vsestranski artikel z enostavnim nameščanjem. Zavežemo ga okrog dela telesa na katerem ga imamo namen uporabiti. Na primer okrog kolena, ramen, ledvic ali trebuha. Lahko pa ga uporabimo tudi kot podporo za glavo. Uporabljamo ga lahko hladnega ali segretega odvisno od namena uporabe. Pas polnjen z češnjevimi koščicami je uporaben dolgo let.