Divji kostanj tinktura 50ml

Tinktura je primerna za težave pri utrujenih, težkih in oteklih nogah.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: plod divjega kostanja (aesculus hippocastanum), tropinovec (alkohol 48% vol.).

Uporaba: 20 do 30 kapljic nakapamo v pol kozarca (1dcl) vode in raztopino vtremo na boleče mesto.

Opozorilo: zaprto embalažo hranite v suhem, temnem in hladnem prostoru.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Divji kostanj tinktura je 100% naravnega izvora, slovenskega porekla. Divji kostanj tinktura iz plodov divjega kostanja. Njena uporaba je primerna za vse, ki se spopadajo z težkimi, oteklimi nogami. Tinkturo večkrat na dan z vato nanesemo na prizadeto mesto. Navadni divji kostanj izvira iz Grčije in Bolgarije, vendar pa ga danes najdemo po skoraj vsej Evropi. Pri nas ga najdemo po parkih, ob cestah in v gozdovih. Tinktura ne vsebuje nobenih barvil, konzervansov in dodatkov.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Divji kostanj tinktura je 100% slovenskega porekla. Divji kostanj so vzgojili in nabrali ročno v neokrnjenih predelih zelene Prlekije. Na ta način je zagotovljena najvišja raven kakovosti.