Germanij GE132+ Natural 60 kapsul

Moč organskega germanija - kralja med antioksidanti, v močni naravni formuli za krepitev in regeneracijo organizma.
Redna cena:
58,00 €
Akcijska cena:
58,00 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: ekstrakt gobe reishi (Ganoderma Lucidum) 180mg, matični mleček 160mg, resveratrol iz rdečega grozdja (Vitis Vinifera) 100mg, likopen iz paradižnika (Lycopersicum Esculentum) 35mg, sulforafan iz brokolija (Brassica Oleracea Italica) 25mg.

Uporaba: dnevno zaužijte 1-2 kapsuli pred zajtrkom ali kosilom. Tistim, ki imajo probleme s prebavnim traktom, svetujemo zaužitje kapsule ob obroku ali neposredno po obroku.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek ni priporočljiv za otroke pod 7 let starosti, nosečnice in doječe matere ter osebe z alergijo na katero od sestavin. Jemanje GE132+ Natural v večernih urah ni priporočljivo.

Dobavitelj: Alaja mit, Slovenija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 60 kapsul (po 500mg).

Germanij GE132+ Natural vsebuje element organskega germanija. Germanij GE132+ Natural vsebuje ekstrakt gobe reishi, matični mleček, resveratrol iz rdečega grozdja, likopen iz paradižnika in sulforafan iz brokolija. Germanij GE132+ Natural je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano