Gurmar Premium v prahu 100g

Izvrstna naravna pomoč pri uravnavanju krvnega sladkorja - zmanjšuje hrepenenje po sladkem in vzdržuje normalen nivo apetita.
Redna cena:
15,90 €
Akcijska cena:
15,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% posušeni in v prah zmleti listi gurmarja.

Uporaba: priporočljivo je uživanje vsaj 30 minut pred obrokom, enkrat ali dvakrat na dan. Priporočena dnevna količina je 2 žlički (3g).

Opozorila: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjevati v suhem in hladnem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati v suhem in hladnem prostoru

Proizvajalec: Herbalveda, Indija.

Poreklo: Indija.

Količina: 100g.

Gurmar Premium v prahu je prehransko dopolnilo iz posušenih in zmletih listov rastline gurmar. Gurmar Premium v prahu je idealen izdelek za vse tiste, ki se ne morejo upreti sladkim pregreham. Gurmar (Gymnema sylvestre) je divja ovijakla, ki izvira iz tropskih gozdov južne in osrednje Indije. V tradicionalni indijski kulturi oziroma medicini se žvečenje listov gurmarja uporablja že več kot 2000 let. Zgovorno je tudi njegovo ime, ki v hindijščini pomeni uničevalec sladkorja. Prehransko dopolnilo Gurmar Premium vsebuje v divjini nabrane in v prah zmlete liste gurmarja brez kakršnih koli dodatkov, ki jih običajno najdemo v kapsulah in tabletah, zaradi česar je njegov učinek večji. Zmanjšuje hrepenenje po sladkem, vzdržuje uravnotežen nivo apetita in zavira zaznavanje sladkega okusa. Ob uživanju Gurmar Premium se priporoča tudi uživanje prehranskega dopolnila Garcinia Cambogia Ekstrakt, kateri zavira preveliko željo po hrani.