Janež eterično olje 10ml - 100% naravno

Eterično olje janež se uporablja pri negi dlesni in v raznih inhalacijah. Prav tako dobro prekriva neprijetne vonjave.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje janeža.

Uporaba: manjšo količino olja nakapajte na izparilnik in dodajte vodo ter na ta način prijetno aromatizirajte prostor. V kozmetičnih pripravkih se lahko uporablja za nego dlesni, izdelavo mil ali kot dišava saj izredno dobro prekriva neprijetne vonje.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Indija.

Količina: 10ml.

Janež eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Janež eterično olje se uporablja za inhalacije in za nego dlesni. Janež je rastlina, ki je izredno priljubljena v vrtovih, saj se zaradi specifičnega vonja veliko uporablja kot začimba. Eterično olje se pridobiva s parno destilacijo zrelih in posušenih semen.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: semena.
  • Vonj: sladek, prodoren, topel.
  • Barva: prozorna.
  • Nota: visoka / srednja