Janež eterično olje 10ml - 100% naravno

Eterično olje janež se uporablja pri negi dlesni in v raznih inhalacijah. Prav tako dobro prekriva neprijetne vonjave.
Redna cena:
20,90 €
Akcijska cena:
20,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje janeža.

Uporaba: manjšo količino olja nakapajte na izparilnik in dodajte vodo ter na ta način prijetno aromatizirajte prostor. V kozmetičnih pripravkih se lahko uporablja za nego dlesni, izdelavo mil ali kot dišava saj izredno dobro prekriva neprijetne vonje. Uporabljajte v zmernih količinah.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: FARMADERBE s.r.l.

Distributer: HEBA, Karl Klemenčič s.p.

Količina: 10ml.

Janež eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Janež eterično olje se uporablja za inhalacije in za nego dlesni, za aromaterapijo, masaže, kopeli, obkladke, kožno nanašanje in odišavljanje prostorov. Janež je rastlina, ki je izredno priljubljena v vrtovih, saj se zaradi specifičnega vonja veliko uporablja kot začimba.

Osnovne značilnosti:

  • Latinsko ime: pimpinella anisum
  • Poreklo: mediteran
  • Uporabljeni del: semena