Kisikovo belilo AW 400g (EKO)

Primerno za vsestransko uporabo - za odstranjevaje madežev z oblačil, kot detergent ali za čiščenje odtokov. Biološko razgradljivo in ekološko neoporečno.
Redna cena:
3,99 €
Akcijska cena:
3,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (INCI): 15-30%: belilo na osnovi kisika; <5% neionskih tensidov; soda, natron, natrijev citrat, natrijev sulfat, aktivator belila.

Uporaba:

V pralnem stroju: kisikov belilo poveča učinek pranja za belo in barvna perilo. Uporabljamo ga kot odstranjevalec madežev, primeren za temperature od 30°C do 95°C. Belo perilo ostane belo. 1 jedilno žlico (25g) belila dodajte v dozirno posodo ali direktno v boben pralnega stroja. Upoštevajte navodila za pranje.

Za bele zavese: 6 jedilnih žlic belila (140g) brez pralnega sredstva dajte v dozirno posodo. Vaše zavese bodo zopet snežno bele.

Odstranjevalec madežev: odstranjuje madeže od sadja, zelenjave, kave, čaja, rdečega vina, trave,… 1 jedilno žlico (25g) dodajte v dozirno posodo za glavno pranje. Upoštevajte navodila čiščenje oblačil.

V pomivalnem stroju: odstranjuje madeže od čaja in kave s posode in porcelana. 1jedilno žlico (25g) dodajte v dozirno posodo pomivalnega stroja.

V gospodinjstvu: z belilom lahko brezhibno očistite odtoke, umivalnike, korita za pomivanje posode. Primerno za odmaševanje odtokov in odstranjevanje neprijetnih vonjav. 1 jedilno žlico (25g) belila stresite v odtok, prelite s skodelico vrele vode in pustite delovati. Redno ponavljanje tega postopka preprečuje zamašitve.

Čiščenje pralnega in pomivalnega stroja: 4 jedilne žlice (100g) stresite v dozirno posodo stroja in spustite program na najvišji temperaturi.

Opozorilo: Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/ zdravnika. PRI STIKU S KOŽO: Umiti z veliko vode in mila. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Proizvajalec: AlmaWin GmbH, Nemčija

Količina: 400g.
AlmaWin kisikovo belilo se lahko uporablja v celotnem domu. Primeren je kot belilo in odstranjevalec madežev z oblačil ali pa kot detergent za strojno pomivanje posode, kot tudi za čiščenje odtokov ter nego strojev (pralni, pomivalni).

AlmaWin blagovna znamka uporablja skrbno izbrane sestavine rastlinskega in mineralnega izvora. Izdelki so biološko razgradljivi koncentrati in dermatološko testirani. Njihova embalaža se lahko reciklira. Proizvodi so ekološko neoporečni – brez GSO, brez sintetičnih konzervansov, brez klora, brez fosfatov in brez optičnih belil.